Coördinator online communicatie 0,3 FTE

IncInc is een jong en groeiend bedrijf dat organisaties begeleidt op het gebied van diversiteit en inclusie (D&I). Om ons team te versterken zoeken wij op korte termijn een coördinator online communicatie.


.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken ondersteuning bij een project om onze online zichtbaarheid te vergroten en onze website een actievere rol te geven in kennisuitwisseling onder D&I-professionals. De coördinator online communicatie wordt direct aangestuurd door de twee directeuren van het bedrijf en wordt daarin goed begeleid.

De coördinator online communicatie wordt verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Hoofdredactie van ons D&I-blog, aansturen van 2 tot 4 redacteuren;
  • Opzetten online marketingcampagnes rondom bepaalde D&I-thema’s, in samenwerking met directie en onze ICT’er;
  • Ondersteuning bij office management en directieoverleg tijdens piekmomenten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken kandidaten die aan het volgende profiel voldoen:
• Minimaal afgeronde HBO- of WO-bachelor;
• Goede Nederlandse taalbeheersing;
• Ondernemend ingesteld en hands-on mentaliteit;
• Ervaring met internet, marketing en community building is een pré;
• Ervaring met sociale wetenschap en etnografie is een pré.

Wat bieden wij?

We bieden een gezonde werkomgeving met de dynamiek van een jong en groeiend bedrijf. Ook bieden we goede begeleiding van ervaren deskundigen op het gebied van D&I. De kandidaat brengt in elk geval één vaste dag door op het kantoor van IncInc. Over de overige uren kunnen op flexibele basis afspraken gemaakt worden. We bieden een uurvergoeding. Precieze vergoeding en vorm aanstelling worden in overleg met de kandidaat afgestemd.

Reageren?

Stuur voor 1 juli 2018 een CV met foto (max. 1 A4) en sollicitatiebrief (max. 1 A4) naar info@incinc.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie coördinator online communicatie’. Beschrijf in je sollicitatiebrief in elk geval hoe jij je persoonlijk verhoudt tot het onderwerp D&I en hoe dat de manier waarop je deze functie wilt invullen beïnvloedt.

 

Deel dit bericht